Thënie për gratë (8 thënie)

Beteja për të drejtat individuale të grave është këmbëngulje e gjatë dhe askush prej nesh nuk duhet të pranojë asgjë që e minon atë.

Ah! Sa i bezdisshëm ai ligj që nuk lejon një grua për të ndërruar burrat ashtu si bën me këmishat.

Gratë dashurojnë një burrë të ndershëm.

Një grua është si një qese çaj – nuk mund të thoni se sa e fortë është deri sa ta keni vënë atë në ujë të nxehtë.

Veshja e një femre duhet të jetë si një gardh telash me gjemba: që t’i shërbejë qëllimit pa e penguar shikimin.

Gratë thirrin.

Femrat janë si mollët në pemë.
Më të mirat janë në majen e pemës.
Meshkujt nuk duan të arrijnë tek më të mirat, sepse kanë frikë se rrëzohen dhe vriten.
Si shkëmbim, marrin mollët që janë të rëna përtokë, të cilat, edhe pse nuk janë të mira, jane të lehta

Anonim

Gratë nuk janë asgjë veç se makina për të prodhuar fëmijë.