Thënie për vetëbesimin (7 thënie)

E kisha zakon ta shihja veten në pasqyrë e të ndihesha keq, tani e shikoj veten në pasqyrë dhe absolutisht e dashuroj veten.

Për të përparur në profesion, kërkohet shumë besim tek vetja. Prandaj disa njerëz, me talent mediokër, por me shtysa të brendshme të fuqishme, shkojnë shumë më përpara se njerëz me talent të madh.

Është mungesa e besimit ajo që i frikëson njerëzit të përballen me sfidat, dhe unë besova në veten time.

Unë kam besim të madh në budallenjtë; vetëbesim e quajnë miqtë e mi.

Cilado që është e sigurtë ndaj bukurisë së saj nuk duhet të ndihet e kërcënuar nga reklamat që bëj unë.

Duhet vetëm të kesh guxim, sepse forca pa vetëbesim është e padobishme.

Edukata është aftësia për të dëgjuar pothuaj gjithçka pa e humbur durimin dhe vetëbesimin.