Thënie për vetëdashurinë (2 thënie)

E kisha zakon ta shihja veten në pasqyrë e të ndihesha keq, tani e shikoj veten në pasqyrë dhe absolutisht e dashuroj veten.

Gjithë jetën time kam dashur të ndihem mirë me veten time. Kjo është gjëja më çliruese në botë.