Thënie për kujtimet (7 thënie)

Nëse ju dëshironi të harroni ndonjë gjë patjetër, bëjeni një shënim se kjo gjë është për t’u mbajtur mend.

#NAME?

Anonim

Kulimi i dhembjes së dëshprimit është kur i kujton kohët e lumtura.

Ti i përket kujtimit tënd të fundit më të mirë. Dhe prej atij kujtimi nuk mund të shkëputesh.

Pak rëndësi ka vlera e dhuratës. Rëndësi ka kush të ka kujtuar.

Anonim

Nëse ti thua të vërtetën, atëherë nuk ke nevojë fare për kujtesë.

Unë kam kujtime më shumë se të isha i moçëm një mijë vjeç.