Thënie për trurin (11 thënie)

Nëse ata mund të bëjnë penicilinë nga një tru i mykur, të jenë të sigurtë se këtë mund ta bëjnë me trurin tënd.

Shikimi, dëgjimi, ndjenja, janë mrekulli, dhe çdo pjesë dhe fije e imja është një mrekulli.

Truri i dashuruar, s’ka kohë për të menduar.

Jodhuna, e cila është një cilësi e zemrës, nuk mund të vijë nga thirrja ndaj trurit.

Ideja është që të shkruash në atë mënyrë sa prej trurit të njeriut ajo të rrëshqasë e të shkojë drejt e në zemër.

Truri është një organ i mrekullueshëm; ai fillon të punojë në momentin kur zgjoheni nga gjumi në mëngjes dhe nuk pushon derisa të keni shkuar në zyrë.

Ligjet raciale të vitit 1938 kanë shpalosur fatin tim, sepse më kanë detyruar ta ndërtoj një laborator në dhomën e gjumit, ku i kam filluar studimet të cilat më kanë çuar në zbulimin e NGFsë.

Morali është dobësia e trurit.

Kur ti peshkon dashurinë, tundon zemrën tënde e jo trurin tënd.

Kemi zbuluar se NGF (Nerve Groëth Factor – Faktori Rritje e Nervit është shumë më tepër se një molekulë proteinike. Pa të, jeta ndalet. Te minjtë bllokon sëmundjen e Al-Zheimerit