Thënie për dëgjimin (2 thënie)

Gjërat më të larta dhe më të bukura në jetë nuk janë për t’u dëgjuar, nuk janë për t’u lexuar, nuk janë për t’u parë, por janë për t’u jetuar.

Shikimi, dëgjimi, ndjenja, janë mrekulli, dhe çdo pjesë dhe fije e imja është një mrekulli.