Thënie për teatrin (5 thënie)

Filmat janë një trill. Publiku dëshiron t’i shikojë aktorët drejtpërdrejt në skenë.

Jam vërtet e çuditshme, kurrë nuk provova të bëj teatër. Dhe më kanë kërkuar kushedi sa herë autorë të hatashën në Amerikë që të bëj teatër. Dhe gjithmonë kam thënë jo, duke mos përjetuar skenën dhe teatrin.

Jeta është  sikur teatër

Unë mendoj se teatri gjithmonë duhet të jetë diçka e dyshimtë.

Skena e teatrit është vendi ku lotët e virtuozëve dhe të dobtëve janë të përzier bashkë.