Thënie nga Halle Berri (10 thënie)

Mendoj se njeriu i zgjuar sot e kupton se duhet të jesh një pjesë e filmave artistikë të cilët janë bërë vetëm për hir të artit.

Bukuria nuk është vetëm fizike.

Nuk trishtohem pse bëhem 40 vjeçe.

Është shumë e vështirë na ndash veten nga një personazh. Disa herë njerëz tejet të afërm të mitë duhet të jenë shumë mirëkuptues.

Për mua burri është qershia në tortë. Por unë jam torta dhe edhe e vetme jam shumë e mirë. Edhe nëse nuk e kam qershinë.

Nuk e di pse, por unë iu përgjigjem sjellshëm karaktereve të bezdisshëm.

Në filmin X-Men femrat janë kaq të fuqishme dhe sexy! Ne vërtetë iu japim ca shqlema burrave!

Jam duke u mësuar të pranoj mungesën e privatësisë si një dhuratë reale të profesionit tim.

Pas së gjithash, gjithkush ka sekrete dhe janë disa gjëra tuat që askush nuk i di përveç teje, mirë?

Isha një vajzë zezake që rritesha në mes fqinjësh krejtësisht të bardhë, kështu që nuk ndjehesha aq mirë. Thua se nuk isha aq e mirë, aq e zgjuar apo tjetërçka se të gjithë të tjerët.