Thënie nga Kim Novak (15 thënie)

Skenari ishte gjithmonë gjëja më e rëndësishme për mua dhe unë e adhuroj skenarin. Për një arsye, se unë i kam admiruar gjithmonë pemët. Unë thjesht i adhuroj ato. Mendoj se ato pemë kanë përjetuar histori, ashtu si jetohet përmes Luftës Civile, por ende

Pra, Hitchcock nuk do të thotë asgjë për punën time në film, por, nga ana tjetër, ai as nuk do të ankohet.

Unë nuk desha të filloj të mbështetem në atë që dikush tjetër mendonte se ishte e drejtë. Ishte më e lehtë për të arritur larg të gjithë së bashku.

Unë kam qenë gjithmonë e vetëdijshme.

Unë gjithmonë mendonin Jimmy ishte peng në Hollywood. Ai e ndjeu atë vetë. Ai e donte aq shumë aviacionin dhe donte të ishte në gjendje të bëjë më shumë për këtë. Ai disi thjesht u mbërthye këtu.

Thjesht duke prekur atë pemë të vjetër ishte me të vërtetë emocionuese për mua, sepse kur ju prekni këto pemë, ju keni një kuptim të tillë të kalimit të kohës, të historisë. Kjo është sikur ju jeni prekur thelbin, substancën e vërtetë të jetës.

Herën e parë që kam qenë në zyrën e tij ishte kur ata më thirrën mua për të më treguar se e kishin ndryshuar emrin tim. Unë kisha një ndjenjë se në qoftë se unë do të vazhdoja me me emrin që ata do të zgjidhnin, unë kurrë nuk do të shihesha më. Unë do të

E njoha Rita Hayëorth dija vetëm aq sa për të ditur se ajo ishte vetëm një qenie e butë, e ndjeshme, tejet e bukur njerëzore. Një person i bukur. Shumë e butë. Ajo kurrë nuk do të qëndronte për të drejtat e saj.

Nëse është puna të jesh magjepsëse ose vërtet e bukur, ose vërtet sexy, epo atëherë, unë nuk isha me të vërtetë e tillë, por unë mund ta bëjë të gjithën këtë. Ti mund të humbur me të vërtetë në atë lloj imazhi.

Për çdo përgjigje më pëlqen të sjell një pyetje. Ndoshta unë jam në lidhje me Alfred Hitchcock ose ndoshta kam arritur ta njoh atë shumë mirë, por unë mendoj se jeta duhet të jetë kështu si është.