Thënie për Hollywoodin (1 thënie)

Unë gjithmonë mendonin Jimmy ishte peng në Hollywood. Ai e ndjeu atë vetë. Ai e donte aq shumë aviacionin dhe donte të ishte në gjendje të bëjë më shumë për këtë. Ai disi thjesht u mbërthye këtu.