Thënie për vjedhjen (3 thënie)

Kur isha ministër sporti në Brazil, u përpoqa të miratoja një ligjë që do t’i detyrnte presidentët e klubeve t’i bënin transparente llogaritë e tyre, si në bizneset e tjera. Ligji m’u refuzua, por unë mendoj se është një subjekt i rëndësishëm për të bërë

Është vetëm një lloj hajni të cilin ligji nuk e gjuan, dhe që vjedh çka është më me vlerë për njeriun: koha.

Rreth milion kompjuterë shiten çdo vit në Kinë, por njerëzit nuk e paguajnë softuerin. Një ditë ata do të paguajnë. Përderisa vjedhin atë, ne duam të e vjedhin softuerin tonë. Disi do të bëhen të varur, dhe atëherë disi do të gjejmë mënyrë si t’i marrim