Thënie për Kinën (4 thënie)

Kur mijëra studentë kinezë nga jashtë vendit të kthehen në atdhe, ju do të shihni se Kina do ta transformojë veten.

Një nga gjërat që bëjnë Shtetet e Bashkuara është ndërtimi i koalicioneve. Ajo që SHBA e di është se nëse nuk bën koalicion me ty, ti do të kesh një koalicion kundër teje. Unë nuk dua të shoh Kinën apo Rusinë në anën e Iranit më fort se janë.

Rreth milion kompjuterë shiten çdo vit në Kinë, por njerëzit nuk e paguajnë softuerin. Një ditë ata do të paguajnë. Përderisa vjedhin atë, ne duam të e vjedhin softuerin tonë. Disi do të bëhen të varur, dhe atëherë disi do të gjejmë mënyrë si t’i marrim

Kina është një vend i madh i banuar nga shumë kinezë.