Thënie për vendlindjen (6 thënie)

E dua Madridin. Jam shumë i lumtur që jam këtu. Kam tri vjet këtu dhe shpresoj të jem këtu një kohë të gjatë. Por unë jam krenar për prejardhjen dhe kurrë nuk i harroj njerëzit me të cilët u rrita.

Kur mijëra studentë kinezë nga jashtë vendit të kthehen në atdhe, ju do të shihni se Kina do ta transformojë veten.

Vendi ynë është ajo pikë në të cilën zemra jonë është lidhur.

Nëse duam vendin tonë, ne duhet gjithashtu të duam bashkatdhetarët tanë.

Të shikoj vendin time të humbë një ndeshje futbolli, kjo është shumë e rëndë për gjithkënd që vesh fanellën.

Një qytet mesdhetar është vërtet kultura ime.