Thënie për prejardhjen (6 thënie)

E dua Madridin. Jam shumë i lumtur që jam këtu. Kam tri vjet këtu dhe shpresoj të jem këtu një kohë të gjatë. Por unë jam krenar për prejardhjen dhe kurrë nuk i harroj njerëzit me të cilët u rrita.

Kur mijëra studentë kinezë nga jashtë vendit të kthehen në atdhe, ju do të shihni se Kina do ta transformojë veten.

E di se e vetmja arsye pse nuk i kam marrë shumë role të rëndëshme është se jam latine – dhe ata ma thonë këtë sy më sy shpesh herë.

Vendi ynë është ajo pikë në të cilën zemra jonë është lidhur.

Të shikoj vendin time të humbë një ndeshje futbolli, kjo është shumë e rëndë për gjithkënd që vesh fanellën.

Një qytet mesdhetar është vërtet kultura ime.