Thënie nga Deng Xiaoping (6 thënie)

Kuadrot e rinj kryesorë janë ngritur me helikopter. Ata në të vërtetë duhej të ngriheshin hap pas hapi.

Kërkoje të vërtetën tek faktet.

Kur mijëra studentë kinezë nga jashtë vendit të kthehen në atdhe, ju do të shihni se Kina do ta transformojë veten.

Varfëria nuk është socializëm. Të jesh i pasur është diçka e lavdishme.

Pakica t’i japë shumicës!

Mbaj një kokë të ftohtë dhe një profil të ulët. Asnjëherë mos merr rol udhëheqës – por syno të bësh diçka të madhe.