Thënie për kompjuterin (5 thënie)

Nuk ka vijë magjike mes aplikacionit dhe një sistemi operativ që ndonjë burokrat në Uashington duhet të e tërheqë.

Njeriu është prapëseprapë kompjuteri më i mirë i të gjithëve.

E di se ka një bujk atje diku i cili asnjëherë nuk do kompjuter dhe kjo është në rregull me mua.

Ka njerëz që nuk e duan kapitalizmin, dhe njerëz që nuk i duan kompjuterët. Por nuk ka njeri që i do kompjuterët e nuk e do Microsoft-in.

Rreth milion kompjuterë shiten çdo vit në Kinë, por njerëzit nuk e paguajnë softuerin. Një ditë ata do të paguajnë. Përderisa vjedhin atë, ne duam të e vjedhin softuerin tonë. Disi do të bëhen të varur, dhe atëherë disi do të gjejmë mënyrë si t’i marrim