Thënie për nënën (12 thënie)

Nënës sime i pëlqente shumë të grindej me mua, por unë mendoj se kjo e ka kënaqur atë.

Nuk duhet ta meritosh dashurinë e nënës, duhet ta meritosh dashurinë e babait.

Asnjë prind nuk është përgjithmonë. Kështu që unë nuk do të jem përgjithmonë me këta fëmijë.

Unë u thashë se do të bëhesha një nënë më e mirë pas secilit fëmijë, dhe jam bërë.

Kur isha në kopsht, mësuesit më pyeti: A e dini se çfarë pune bën babai juaj për të jetuar? ” Kështu që unë iu përgjigja: “Ai i ndihmon gratë për të mbetur shtatzënë!” Ata i telefonoi nënës sime dhe e pyeti: “Çfarë pune bën vërtet pikërisht burri juaj?”

Para se të lindje prindërit tu nuk ishin kaq të bezdisshëm sa janë tani. Ata u bezdisën duke t’i paguar llogaritë, duke t’i pastruar rrobat dhe duke dëgjuar të folurit tënd se sa i lezetshëm je. Kështu që para se të shpëtosh pyllin nga parazitët e gjenera

Asnjë nënë nuk ka ndonjëherë dëshirë të sakrifikojë bijtë e saj për përfitime territoriale, për avantazh ekonomik, për ideologji.

Gjëja më e mirë e të qenit miq me prindërit tuaj është se pa marrë parasysh atë që bëni ju, ata duhet të kenë dashuri për ju.

Kur ti je nënë, ti vërtetë nuk je vetëm në mendimet e tua. Një nëne i duhet të mendojë dy herë. Një herë për veten dhe një herë për fëmijën e saj.

Nëna ime dhe babai im janë çifti më i ëmbël në botë.