Thënie nga Demi Moore (9 thënie)

Mua nuk më pëlqen të dal pa rroba.

Emilio Estevez ishte patjetër dashuria ime e parë.

Unë u thashë se do të bëhesha një nënë më e mirë pas secilit fëmijë, dhe jam bërë.

Unë jam e sigurt se ka shumë njerëz të cilët mendojnë se unë jam e shthurur.

E vërteta është se mund të kesh një martesë të mrekullueshme, por ende nuk ka garancion.

Kam pasur një esencë në jetën time se isha asgjë.

Përkundër asaj që thonë reklamat e produkteve anti-plakje, me kalimin e moshës mund të jesh më mirë. Unë ndjehem mirë në lëkurën time, 100 për qind. Kam ndikime më të mëdha të gravitetit, por kam kuptim më të mirë për veten se kam diçka që unë nuk do ta shkëmbeja me asgjë. Gratë që gënjejnë për moshën e tyre – ‘pse?’

Përkundër asaj që thonë reklamat e produkteve anti-plakje, me kalimin e moshës mund të jesh më mirë. Unë ndjehem mirë në lëkurën time, 100 për qind. Kam ndikime më të mëdha të gravitetit, por kam kuptim më të mirë për veten se kam diçka që unë nuk do ta shkëmbeja me asgjë. Gratë që gënjejnë për moshën e tyre – ‘pse?’

Emilio Estevez ishte patjetër dashuria ime e parë.