Thënie për shtatzëninë (2 thënie)

Unë u thashë se do të bëhesha një nënë më e mirë pas secilit fëmijë, dhe jam bërë.

Kur isha në kopsht, mësuesit më pyeti: A e dini se çfarë pune bën babai juaj për të jetuar? ” Kështu që unë iu përgjigja: “Ai i ndihmon gratë për të mbetur shtatzënë!” Ata i telefonoi nënës sime dhe e pyeti: “Çfarë pune bën vërtet pikërisht burri juaj?”