Thënie për shoëbizin (2 thënie)

Unë admiroj Rihanën.

Roc Nation është një ekip aq i hatashëm, i pashoq, sidomos në industrinë muzikore. Të gjithë çiltërisht do dhe përkrah njëri tjetrin.