Thënie për ndërgjegjjen (3 thënie)

Miq të mirë, libra të mirë dhe një ndërgjegje të pastër: kjo është jeta ideale.

Lufta është kaq e padrejtë dhe e shëmtuar sa që të gjithë ata që e bëjnë atë duhet të përpiqen të dëgjojnë zërin e ndërgjegjes brenda tyre.

Rruga më e sigurt është të mosh bësh asgjë kundër ndërgjegjes sate. Me këtë sekret, ne mund të gëzojmë jetën dhe të mos kemi frikë nga vdekja.