Thënie për fajin (8 thënie)

Kushdo që skuqet tashmë është fajtor, pafajësia e vërtetë nuk ka turp për asgjë.

Çdo njeri është fajtor për të gjitha të mirat që ai nuk i ka bërë.

Qenia më e fortë e medieve. Ato kanë fuqinë të bëjnë të pafajshmin të fajshëm dhe të bëjnë të fajshmin të pafajshëm, dhe kjo është fuqi. Sepse ato kontrollojnë mendjet e masave.

Zezaku ka nevojë që njeriu i bardhë ta çlirojë atë nga frikat e tij. Njeriu i bardhë ka nevojë që zezaku ta çlirojë atë nga faji i tij.

Fajtor pse je i pasur, dhe fajtor pse mendon se ndoshta dashuria dhe paqja nuk janë mjaft e ti duhesh të shkosh e të vritesh apo diçka e tillë.

Ai që është i zoti të shfajësohet, rrallë është i zoti për diçka tjetër.

Ne nuk mund të hiqemi si të pafajshëm në një botë që nuk është e pafajshme.

Asnjë flok dëbore në një ortek, nuk ndihet ndonjëherë përgjegjëse.