Thënie për femrat (49 thënie)

Femrat janë si qershitë: njëra tërheq tjetrën.

Një qytet i madh është ai që ka burrat dhe gratë më të mëdhenj.

E di çfarë është gjëja e parë që shoh tek femrat? A janë duke më parë mua apo jo.

Anonim

E para simptomë e dashurisë tek një djalosh është droja: tek një vajzë është guximi.

Nuk jam drogmen. Unë nuk çmendem për shkak të drogave; unë çmendem për lirinë e marrëdhënieve me femrat.

Unë nuk mendoj se kam rënë ndonjëherë në dashuri, unë jam e sigurt se dikur do të bie në dashuri. Unë kam pasur raste të mëdha, edhe pse nuk jam ndeshur kurrë me ndonjë Brad Pitt.

Shumica e grave bëjnë çmos për të ndërruar burrë, dhe kur e kanë ndërruar, ky nuk iu pëlqen.

Vetëm burrat që nuk janë të interesuar për gratë, janë të interesuar për veshjet e grave. Burrat që iu pëlqejnë gratë nuk ua shikojnë kurrë veshjet.

Të jesh bos do të thotë të jesh i vetmuar. Të jesh një bose në një botë ku sundojnë kryesisht burra është veçanërisht kështu.