Thënie për qytetin (2 thënie)

Qyteti më i madh është ai që ka burrin më të madh apo gruan më të madhe: edhe nëse është me ca kasolle zhelane, ai është prapë qyteti më i madh në të gjithë botën.

Një qytet i madh është ai që ka burrat dhe gratë më të mëdhenj.