Thënie për femrat (49 thënie)

Nuk ka lloj ngacmimi që një burrë nuk mund t’ia bëjë një gruaje me pandëshkueshmëri në shoqëritë e civilizuara.

Shpesh është e nevojshme të dish si t’i bindesh një femra në mënyrë që nganjëherë ta kesh të drejtën për ta komanduar.

Gratë dashurojnë një burrë të ndershëm.

Një bashkëshorte e mençur vjen nga Zoti.

Mashkulli zbuloi ARMËT dhe shpiku GJAHUN,
Femra zbuloi GJAHUN dhe shpiku VIKTIMAT (meshkujt).

Mashkulli zbuloi NGJYRAT dhe shpiku PIKTURËN,
Femra zbuloi PIKTURËN dhe shpiku MAKEUP-in.

Mashkulli zbuloi BOTËN dhe shpiku BISEDËN,
Femra zbuloi BISEDËN dhe

Anonim

Ajo nuk ishte tamam çka ju do ta quanit e rafinuar. Ajo nuk ishte tamam çka ju do ta quanit e parafinuar. Ajo ishte lloji i personit që mban një papagall.

Veshja e një femre duhet të jetë si një gardh telash me gjemba: që t’i shërbejë qëllimit pa e penguar shikimin.

Qyteti më i madh është ai që ka burrin më të madh apo gruan më të madhe: edhe nëse është me ca kasolle zhelane, ai është prapë qyteti më i madh në të gjithë botën.

Çfarë do të bënin, zotëri, njerëzit e kësaj toke pa gra? Ata do të ishin të dobët, zotëri, tejskajshmërisht të dobët.

Asnjë femër nuk do të jetë viktimë e keqpërdorimit fizik. Femrat duhet të ndihen jo të vetmuara.