Thënie për armët (6 thënie)

Nuk e di me çfarë armë do të zhvillohet Lufta e Tretë Botërore, por Lufta e Katër Botërore do të zhvillohet me shkopinj dhe gurë.

Mashkulli zbuloi ARMËT dhe shpiku GJAHUN,
Femra zbuloi GJAHUN dhe shpiku VIKTIMAT (meshkujt).

Mashkulli zbuloi NGJYRAT dhe shpiku PIKTURËN,
Femra zbuloi PIKTURËN dhe shpiku MAKEUP-in.

Mashkulli zbuloi BOTËN dhe shpiku BISEDËN,
Femra zbuloi BISEDËN dhe

Anonim

Dy armata janë dy trupa të cilët takohen dhe tentojnë të frikojnë njëri-tjetrin.

Raca njerëzore ka një armë të vërtetë efektive, dhe kjo është e qeshura.

Armata është fama e shtetit tonë.

Për të pasur ushtarë të mirë, kombi gjithmonë duhet të është në luftë.