Thënie për varfërine (19 thënie)

E falënderoj fatin që më lindi të varfër. Varfëria më mësoi mua vlerat e vërteta të dhuntive të dobishme për jetën.

Libri i lypësit tejkalon në vlerë gjakun e një fisnikut.

Unë isha me fat që erdha nga një zonë e vështirë. Kjo të mëson jo thjesht për futbollin, por edhe për jetën.

Është religjioni që i zmbraps të varfrit të mos i vrasin të pasurit.

Jo, jo nuk jam i pasur. Unë jam një njeri i varfër me të holla, çka nuk është e njëjta gjë.

Ai që nuk është i zoti ta durojë varfërinë, nuk është i zoti të jetë i lirë.

Jo, jo nuk jam i pasur. Unë jam një njeri i varfër me të holla, çka nuk është e njëjta gjë.

Ne ishim një familje e cila kishte ardhur nga asgjëja dhe kishim respekt për francezët e çdo sëre.

Kryengritja aktuale arabe nuk shkaktohet nga Izraeli. Garda e vjetër po përpiqet t’i mbysë zogjtë e vegjël. Garda e vjetër është e organizuar më e mirë. Ata mund t’i fitojnë zgjedhjet, por nëse nuk japin zgjidhje për varfërinë, korrupsionin, shtypjen, ata