Thënie për shtypjen (4 thënie)

Në mesin e këtyre të cilët nuk e pëlqejnë shtypjen janë shumë që pëlqejnë të shtypin.

Liria nuk është dhënë kurrë vulnetarisht prej shtypësve; ajo duhet të kërkohet nga të shtypurit.

Nëse Tirania dhe Shtypja vijnë në këtë vend, do të jenë nën maskën e luftës kundër një armiku të huaj.

Kryengritja aktuale arabe nuk shkaktohet nga Izraeli. Garda e vjetër po përpiqet t’i mbysë zogjtë e vegjël. Garda e vjetër është e organizuar më e mirë. Ata mund t’i fitojnë zgjedhjet, por nëse nuk japin zgjidhje për varfërinë, korrupsionin, shtypjen, ata