Thënie qesharake (54 thënie)

Asnjëherë nuk harroj fytyra, por në rastin tënd me krenari do të bëj përjashtim.

Anonim

Puna është një e keqe e nevojshme për t’u shmangur.

Huadhënësit kanë kujtesë më të mirë se borxhlinjtë.

Veshja e bën njeriun. Njerëzit lakuriq kanë pak ose aspak ndikim në shoqëri.

Nëse ti qoftë edhe në ëndërr me mund mua, më mirë zgjohu dhe kërko falje.

E di çfarë është gjëja e parë që shoh tek femrat? A janë duke më parë mua apo jo.

Anonim

I zgjuar është dikush që, në një plazh nudistësh, mban mend fytyrat e atyre që pa.

Anonim

Lexues, supozoj se ti ishe një idiot. Dhe mendoj se ti ishe një anëtar i Kongresit. Por unë e përsëris veten.

Të bësh asgjë është shumë vështire, sepse asnjëherë nuk e di kur është mjaft.

Anonim

E adhuroj Vagnerin, por muzika që parapëlqej është macja e vjerrur nga bishti jashtë një dritarje dhe që përpiqet të kapet në xhama me kthetrat e saj.