Thëniet e fundit

Shpejtësia shpesh është ngatërruar me intuitën. Kur unë fillova të arrij para të tjerëve, u duka më i shpejtë se ata.

Kur shihni se kë martojnë disa vajza, atëherë kuptoni se sa shumë e urrejnë punën për të nxjerrë jetesën.

Njerëzit që kanë parë beteja arë nga ata të cilët e mbajnë jetën nga më të dashurat.

Është shumë më e lehtë të shkruash kur je e trishtë. Por ti nuk mund të përfundosh e izoluar dhe e dëshpëruar ngaqë të duhet ta vësh veten në atë situatë nga e cila do të kishe ankth.

Lufta krijon paqe sikur urrejtja që krijon dashuri.

Mos u lut në shkollën time e as unë nuk do të mendoj në faltoren tënde.

Anonim

Historia na mëson se lufta fillon kur qeveritë besojnë që çmimi i agresionit është i lirë.

Ndërsa po mendoja se kisha mësuar si të jetoj, unë kisha mësuar si të vdes.

Margaret Thatcher më jepte mua dhimbje koke.

Nëse do të kapesha rob ndonjëherë, nuk dua bisedime – dhe nëse do të kërkoja bisedime me pengmarrësit, ata do ta shikonin këtë si një shenjë shtrëngimi.