Thënie për trishtimin (4 thënie)

Është shumë më e lehtë të shkruash kur je e trishtë. Por ti nuk mund të përfundosh e izoluar dhe e dëshpëruar ngaqë të duhet ta vësh veten në atë situatë nga e cila do të kishe ankth.

Pas një përvoje të tillë, tani e ndiej veten disi më të qetë. Është e çuditshme, por e trishtuar. Unë mendoj se gjithnjë do të jem e trishtuar.

Trishtimi largohet tutje me flatrat e kohës.

Ritualet janë të rëndësishme. Në fakt është trishtim të mos jesh i martuar. Mua nuk më intereson të jem i trishtuar.