Thënie për njeriun (510 thënie)

Miqësia është një punë e bukur me orar të plotë nëse ti vërtet je miqësor me dikë. Ti nuk mund të kesh shumë miq, sepse atëherë ata nuk janë miq të vërtetë.

Martesa është marrëdhënie seksuale, ose ndryshe ju mund të qëndronit si miq të mirë.

Anonim

Çfarë njeriu nuk kupton, ai nuk e posedon.

Asnjë mërgim në Polin e Jugut ose në samitin e Malit të Bardhë nuk na ndan ne më saktësisht nga të tjerët se praktikimi i një vesi të fshehur.

Burrë është ajo që mbet kur mashkullit i hiqen nervat.

Anonim

Natyra e mire është më e vlefshme se dituria, më shumë se paraja, më shumë se nderi, për personin që e posedon.

Çdo gjë njerëzore është patetike. Burimi i sekretit të humorit në vetvete nuk është gëzimi por pikëllimi. Nuk ka humor në Parajsë.

Më e rëndësishmja në një martesë është që të dy të kenë besim në Perëndi dhe Jezu Krisht! Kur keni besim, gjithçka është e mundur!

Anonim

Unë rri në shpinën e njeriut, duke e ngarë atë dhe duke e bërë të më mbartë mua, dhe prapë e siguroj veten dhe të tjerët se më vjen shumë keq për të dhe dëshiroj ta lehtësoj atë në çdo mënyrë tjetër – përveç që të rri në shpinën e tij.

Thenie nga Muhamed Ali

Një njeri që e shikon botën njëlloj në të pesëdhjetat si atëherë kur ishte njëzet vjeç, ka humbur tridhjetë vjet të jetës së tij.