Thënie për ujin (4 thënie)

Kurseni ujin. Lahuni bashkë me një shoqe/shok njëkohësisht.

Anonim

Lindja e Mesme është duke lënguar. Sëmundja vjen nga dhuna e vazhdueshme, mungesa e ushqimit, ujit dhe mundësive e për shkollim, diskriminimi ndaj grave dhe – gjëja më e rëndë e të gjithave – mungesa e lirisë.

Pak ujë na pastron ne nga kjo vepër.

Uji, ajri dhe pastërtia janë artikujt kryesorë në farmacinë time.