Thënie nga Bill Gates (38 thënie)

Suksesi jonë vërtetë është bazuar në partneritet që në fillim.

Unë kam dështuar në disa lëndë, por shoku im i kaloi të gjitha. Tani ai është inxhinier në Microsoft dhe unë jam drejtori i Microsoft-it.

Bëhu i mirë me ‘shkollovanët’. Ka gjasa të përfundosh i punësuar tek ata.

Njerëzit kudo e duam Windows-in.

E di se ka një bujk atje diku i cili asnjëherë nuk do kompjuter dhe kjo është në rregull me mua.

Teknologjia është vetëm mjet. Për të bërë që fëmijët të punojnë së bashku dhe të motivohen ata, mësuesi është më i rëndësishmi.

Ka njerëz që nuk e duan kapitalizmin, dhe njerëz që nuk i duan kompjuterët. Por nuk ka njeri që i do kompjuterët e nuk e do Microsoft-in.

Konsumatorët tuaj më të pa kënaqur janë burimi më i madh i të mësuarit.

Jemi në grahmat e një tranzicioni ku çdo botues duhet të mendojë mbi strategjinë e tyre digjitale.

Inovacionet energjetike nuk janë lojë nacionale.