Thënie për karrierën (5 thënie)

Nëse karriera që keni zgjedhur ka një të papritur të padëshiruar, ngushëllojeni veten duke thënë se nuk ka karrierë pa ato.

Suksesi është të pëlqeni veten, të pëlqeni atë që bëni, dhe ta pëlqeni ashtu si e bëni.

Unë mendoj se do të isha bërë aktor po të mos isha bërë futbollist.

Bëhu i mirë me ‘shkollovanët’. Ka gjasa të përfundosh i punësuar tek ata.

Të jesh poet është një gjendje, nuk është një profesion.