Thënie për bashkëpunimin (5 thënie)

Nëse bashkëpunimi është një detyrë, unë them se edhe mosbashkëpunimi në disa rrethana është njësoj një detyrë.

Suksesi jonë vërtetë është bazuar në partneritet që në fillim.

Një bashkëpunim i sinqertë dhe i qëndrueshëm në promovimin e një rindërtimi të tillë të sistemit tonë politik do të sigurojë lirinë dhe lumturinë e përhershme të Shteteve të Bashkuara.

Vullneti i Izraelit për të bashkëpunuar ngusht me SHBA për të mbrojtur interesat amerikane në rajon e ndryshoi imazhin e tij në sytë e shumë zyrtarëve në ëashington

Një bashkëpunim i sinqertë dhe i qëndrueshëm në promovimin e një rindërtimi të tillë të sistemit tonë politik do të sigurojë lirinë dhe lumturinë e përhershme të Shteteve të Bashkuara.