Thënie për varrin (4 thënie)

Nga të gjithë tiranitë që kanë prekur ndonjëherë njerëzimin, tirania e fesë është më e keqja. Çdo lloj tjetër tiranie është e kufizuar në botën ku jetojmë, por tirania e fesë shkon aq larg sa përpiqet të kalojë dhe përtej varrit e të na ndjekë në përjetës

Ka mjaft kohë për të fjetur në varr.

Flokët e bukur të paprerë të varreve.

Gabimet e mjekut i mbulon vetëm dheu.

Anonim