Thënie për lulet (4 thënie)

Nëse ke një kopsht dhe një bibliotekë, ke gjithçka që të duhet.

Ruaje dashurinë në zemrën tënde. Një jetë pa dashuri është si një kopsht pa diell ku lulet janë të vdekura.

Ti mund t’i kositësh të gjitha lulet, por nuk mund ta ndalosh pranverën së ardhuri.

Luleshqerrat janë si rreze dielli të mbira në tokë.