Thënie për jetën (537 thënie)

Ai që është i sigurtë nuk është i parrezikuar.

Unë nuk e kisha ndërmend të bëhem aktor.

Problemi me martesën është se ajo përfundon çdo natë pas së bëri dashuri, dhe duhet të rindërtohet çdo mëngjes para ngrënies së mëngjesit.

Jeta do të ishte e mrekullueshme vetëm po të dinit çfarë të bënit me të.

Njeriu shpesh e takon fatin e tij në rrugën që mori për ta shmangur atë.

Çfarëdo që më në fund do të ndodhë, le të ndodhë tani.

Lumturi është kur çfarë ti mendon, çfarë ti thua dhe çfarë ti bën janë në harmoni.