Thënie për filmat (19 thënie)

Të jesh një yll filmash, dhe ky rregull vlen për të gjithë, do të thotë të jesh i shikuar nga çdo kënd. Nuk mund të jesh kurrë në paqe, je tashmë një objekt sulmi.

Disney ka trupën më të mirë. Kur nuk i pëlqen një aktor, e gris.

Ka diçka të veçantë rreth personazhit. Kjo nuk ndodh gjithmonë, por ka disa personazhe me të cilat ju vërtetë krijoni marrëdhënie, a thua se janë miqtë tuaj.

Nuk kisha menduar kurrë se do të bëja filma me një fytyrë si imja.

Unë jam përfshirë në disa filma ku aktoret e tjera nuk do ta kishin bërë atë gjë.

Kur një aktor vjen te unë dhe kërkon të diskutojmë për personazhin e tij, unë i them: E ke në skenar. Kur ai kërkon motivimin, unë i them: E ke tek pagesa.

Zgjedhjet e filmave i bëj në mënyrë spontane.

Kinemaja është mjedisi i regjisorit, kështu që ti pyet veten: “E çfarë dua unë?” Të jesh aktor do të thotë të përshtatesh – fizikisht dhe shpirtërisht. Nëse kështu dukesh bukur dhe të tjerët të admirojnë, atëherë faleminderit. Dhe nëse ti kërkon të rrëmbesh gjithçka prej saj, atëherë pse jo.

Mënyra si i përshkruaj personazhet e mia është krejt e ndryshme nga mënyra si e përshkruaj veten time.