Thënie për paqen (56 thënie)

Unë besj se sidoqoftë paqja është e pranueshme pavarësisht mendësisë, shoqërisë apo qeverisë arabe.

Vullneti i Izraelit për të bashkëpunuar ngusht me SHBA për të mbrojtur interesat amerikane në rajon e ndryshoi imazhin e tij në sytë e shumë zyrtarëve në ëashington

Në histori momentet gjatë të cilave arsyeja dhe pajtimi mbizotërojnë janë të shkurtëra dhe të papërfillshme.

Në qendër të jodhunës qëndron parimi i dashurisë.

Jodhuna dhe e vërteta janë të pandashme dhe e përmbajnë njëra tjetrën.

Kur e kam fjalën tek presidentët amerikanë, më duhet të flas për marrëdhëniet shumë speciale me Presidentin Klinton. Ai i kontribuoi paqes më shumë se gjithkush tjetër në sensin amerikan.