Thënie për mëngjesin (4 thënie)

Vjen gjithmonë mëngjesi dhe jeta na jep prapë mundësi t’i bëjmë gjërat si duhet.

Por, në të vërtetë, unë kam qarë tepër! Agimet janë zemërdërmues. Çdo hënë është mizore dhe çdo dielli është i hidhur.

Vjen gjithmonë mëngjesi dhe jeta na jep prapë mundësi t’i bëjmë gjërat si duhet.

Herët në mëngjes, unë rashë në dashuri me një vajzë e cila më vonë u bë gruaja ime.