Thënie për Hënën (2 thënie)

Por, në të vërtetë, unë kam qarë tepër! Agimet janë zemërdërmues. Çdo hënë është mizore dhe çdo dielli është i hidhur.

Po ne të gjithë bëjmë dritë, si hëna dhe yjet, dhe dielli.