Thënie për dorëzimin (3 thënie)

Kjo më ka frymëzuar shumë – ishte babai im ai që na mësoi ne se një emigrant duhet të punojë sa dyfishi i gjithë të tjerëve, dhe se ai nuk duhet të dorëzohet kurrë.

Drejtësia që jep dashuria është një dorëzim, drejtësia që jep ligji është ndëshkim.

Çmimi i lirisë është gjithmonë i lartë, por amerikanët e kanë paguar gjithmonë atë. Dhe një shteg ne nuk do ta zgjedhim kurrë, dhe ai është shtegu i dorëzimit ose i nënshtrimit.