Thënie për lirinë (106 thënie)

Ju bëj thirrje iranianëve: nuk është tepër vonë të rrëzoni regjimin tuaj të korruptuar dhe të ktheheni tek trashëgimia juaj e lavdishme persiane, një trashëgimi e kulturës dhe e vlerave dhe jo e bomave dhe e raketave… Si mundet një komb të lejojë një re

Më mirë nën dh? i mbuluar, se mbi dh? i gjynjëzuar. – SKRAPAR

Nuk duhet të jesh burrë për të luftuar për liri. E gjitha që duhet të bësh është të jesh qenie e mençur njerëzore.

Syri i të zotit plehron arën. – JUG

Ai që bahet i butë si dele e hanë ujqtë. – KOSOVË

Kur të kthehet liria, do të kthehem unë.