Thënie për të keqen (3 thënie)

Teksa ne ngjitim shkallët shoqërore, ligësia vesh një maskë më të trashë.

Njeriu i zakonshëm me pushtet të jashtëzakonshëm është rreziku kryesor për njerëzimin – jo i ligu dhe sadisti.

Mos fol keq për askënd, por fol sa më mirë që të dish për çdo njeri.