Thënie për mërzinë (4 thënie)

Pritja për një aktor nuk është si për dikë që pret doktorin. Nuk është një pritje që të bën të mërzitesh.

Pa gënjeshtra njerëzimi do të rrënohej nga dëshpërimi dhe mërzia.

Mërzia: dëshira për dëshirat.

Njerëzit virtuozë shpesh hakmerren kundër vetes për shtrëngimet që pësojnë nga mërzia të cilën ata e frymëzojnë.