Thënie për entuziazmin (3 thënie)

Njeriu duhet të jetë i bindur vetë për t’i bindur të tjerët, në mënyrë që të ketë entusiazëm dhe t’i nxitë ata.

Unë parapëlqej më mirë trallinë e entuziazmit se indiferencën e zgjuarsisë.

Sukses do të thotë të shkosh nga dështimi në dështim pa e humbur entuziazmin.