Thënie për martesën (87 thënie)

Ndër të gjitha kurat shtëpiake, gruaja e mirë është më e mira.

Anonim

Në atë kohë ne ishim shumë naivë. Unë desha ta mahnis atë, kështu që ia lexova Kapitalin e Marksit. Mendova disi se ajo do të bindej nga forca e kritikës së tij ndaj kapitalit.

Thenie per dashurine

Kura e vetme për një dashuri të humbur, është një dashuri e re.

Anonim

Bëhu i mirë ndaj virtyteve të saj, bëhu pak i verbër ndaj të metave të saj.

Anonim

Shumica e grave bëjnë çmos për të ndërruar burrë, dhe kur e kanë ndërruar, ky nuk iu pëlqen.

Ne flemë në dhoma të ndara, hamë darka të ndarë, shkojmë me pushime të ndarë. Po bëjmë gjithçka për ta mbajtur këtë martesë së bashku.

Problemi me martesën është se ajo përfundon çdo natë pas së bëri dashuri, dhe duhet të rindërtohet çdo mëngjes para ngrënies së mëngjesit.