Thënie për macet (4 thënie)

Një nga dallimet më të habitshme në mes të një maceje dhe një gënjeshtre është se një mace ka vetëm nëntë jetë.

Më i vogli i familjes së maces është një kryevepër.

Unë kam dëshirë të mund të shkruaj në mënyrë aq misterioze sa një mace.

Një njeri që mban një mace nga bishti mëson diçka që ai nuk mund ta mësojë në asnjë mënyrë tjetër.